]]>
DIMECRES, 18 DE MAR?, 2015
imprimir
Assessoria acadèmica i professional per a joves


El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha posat en marxa una iniciativa gratuïta que permet aconseguir informació, orientació, assessorament i acompanyament acadèmic i professional per resoldre els dubtes dels joves de la comarca. Aquest servei està ubicat a la seu d’aquest organisme i atén els usuaris, amb cita prèvia, els dijous de 17:00 a 19:00 hores.

Els temes sobre els quals es pot demanar informació són: la prova per l’obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria; els programes de formació i inserció; la preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior; els cicles formatius; els estudis universitaris; màsters i postgraus; doctorats; cursos i seminaris; formació ocupacional, habilitació i acreditació de competències professionals; informació sobre beques i ajuts ,etc.

Per demanar cita, cal omplir el formulari del servei d’assessoria acadèmica i professional que es troba al web del Servei Comarcal de Joventut (www.dinamo.cat). També es pot demanar cita adreçant-se als tècnics i les tècniques de Joventut municipals.
Darrera actualització: 18/03/2015 18:08