]]>
DIMARTS, 19 DE JUNY, 2018
imprimir
El Grup Motor analitza les propostes dels Pressupostos Participatius

El 13 de juny el Grup Motor es va reunir per analitzar les diferents propostes presentades als Pressupostos Participatius de 2018.Els primers pressupostos participatius d’Olesa de Bonesvalls continuen el seu camí. Durant el període de presentació de propostes, es van rebre un total de 17 propostes de la ciutadania i les entitats veïnals. Propostes adreçades a diferents punts del municipi i amb característiques molt diverses.

 

Dimecres 13 de juny es va reunir el Grup Motor i es van revisar totes les propostes presentades. El Grup Motor està format per quatre ciutadans i un representant de cada partit polític. Aquests representants de la ciutadania van ser escollits a la reunió oberta a tothom que es va celebrar el darrer 19 d’abril. Cal recordar que el  Grup Motor, únicament s’encarrega de supervisar el procés i d’analitzar els diferents passos dels pressupostos participatius.

 

Un cop fet el primer anàlisis es van rebutjar aquelles que no acomplien clarament alguns dels criteris establerts en el reglament de pressupostos participatius, aquelles que ja estan previstes en els pressupostos municipals de cara a 2018 i aquelles que pel seu baix cost, s’ha considerat que poden ser assumides per la brigada municipal.

 

Actualment els tècnics municipals estan treballant en els pressupostos i en el compliment de normatives de totes les altres propostes. Tant aviat com s’enllesteixin els informes, es procedirà a fer una exposició pública i posteriorment les votacions de tots els projectes viables.

 

Gràcies a tothom per la vostra participació.

 

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 19/06/2018 11:34
IMATGES
AMPLIAR IMATGE