]]>
DILLUNS, 28 DE OCTUBRE, 2019
imprimir
Inici de l’obertura de les franges perimetrals


L’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls ha iniciat els treballs d’obertura de la franja perimetral de protecció contra incendis forestals de Ca n’Olivella i Pla del Pèlag. Aquesta franja consisteix en la neteja d’una zona de 25 metres d’amplada al perímetre dels barris. Les tasques consisteixen fonamentalment en la neteja del sotabosc, eliminant males herbes, canyes i altres elements vegetals que creixen de forma descontrolada a tot el perímetre del nucli urbà, tal i com s’ha detallat al projecte tècnic. El cost de l’actuació és de 139.660,57€, IVA inclòs. Els treballs s’allargaran fins al mes de desembre.

Aquestes franges responen a l’objectiu de tenir una zona que envolta els nuclis urbans lliures de vegetació seca que serveixi de combustible en cas d’un incendi forestal. Un passadís que dificulta que un incendi pugui arribar a les primeres cases de la urbanització.

Durant el 2020 es procedirà a l’obertura de les franges de Can Morgades i Can Xacó. L’objectiu es tenir l’any 2021 tots els barris d’Olesa de Bonesvalls amb les franges de protecció contra incendis fetes.

Darrera actualització: 28/10/2019 13:20