]]>
DIMECRES, 10 DE DESEMBRE, 2014
imprimir
Jornada formativa sobre disseny gràfic per a empreses


El Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una jornada gratuïta oberta a totes les empreses de la comarca per explicar com el disseny gràfic les pot ajudar a guanyar més i sobre la definició i la gestió de la imatge d’empresa.

La jornada constarà de 3 presentacions: la primera, sobre “Comprendre la importància de la imatge com a eina de projecció en el mercat per part de les empreses”, serà impartida pel Dr. Jesús Del Hoyo, degà del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya i professor titular de Projectes de Disseny Gràfic de la Universitat de Barcelona; la segona, sobre la protecció de dades i la propietat intel·lectual, anirà a càrrec de Nina Costas, advocada del mateix Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, i la tercera, que consistirà en l’exposició de diversos casos d’èxit, la presentarà Núria Arbonès, dissenyadora gràfica del mateix col·legi professional.

La jornada tindrà lloc el divendres dia 19 de desembre, de 10 a 13 h, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (C/ Hermenegild Clascar, 1-3 Vilafranca del Penedès). Les empreses que hi estiguin interessades s’han inscriure’s prèviament trucant al Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00) o a través del web www.ccapenedes.cat.

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal organitza aquesta jornada en el marc del projecte AXIS, Turisme i Agroalimentació, que està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i el Fons Social Europeu.
Darrera actualització: 10/12/2014 20:17