]]>
DIMARTS, 15 DE MAR?, 2016
imprimir
La Diputació destina a Olesa de Bonesvalls 37.000 euros per al foment de l'ocupació


Dins del “Programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social” finançat per la Diputació de Barcelona, es desitnaran 37.027 euros  a Olesa de Bonesvalls. 
 
El programa de la Diputació està destinat als municipis de la demarcació i a les quatre entitats municipals descentralitzades i compta amb dues línies de suport. La primera incorpora els clàssics plans d'ocupació adreçats a aquelles persones inscrites als serveis d'ocupació i que estan en situació de vulnerabilitat. També aposta per poder donar ocupabilitat i formar a les persones, i fer possible que els municipis col·laborin amb les empreses del territori facilitant els procediments de contractació.
 
D'altra banda, la segona línia engloba, principalment, les persones en risc d'exclusió social i aposta per la seva contractació per empreses d'inserció sociolaboral, centres d'inserció i entitats del tercer sector. Aquest suport permetrà a l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls ajustar l'execució del suport a l'estratègia territorial i també als perfils professionals i tipus de jornada que més s'adeqüin a les necessitats del municipi.
 
La "Xarxa de Governs Locals 2016-2019" treballa amb els ajuntaments a través de quatre àmbits d'actuació per canalitzar la transferència de recursos econòmics, tècnics i materials de la Diputació als governs locals: prestació de serveis públics i garantia de la cohesió social; manteniment i reposició d'inversions per al foment de la diversificació econòmica; nova inversió per al foment de la diversificació econòmica; i solvència financera.
Darrera actualització: 15/03/2016 09:56
IMATGES
AMPLIAR IMATGE