]]>
DIMECRES, 29 DE JULIOL, 2015
imprimir
S'amplia als 29 anys la Garantia Juvenil


Recentment s'ha ampliat fins als 29 anys l'edat per formar part del Sistema de la Garantia Juvenil (GJ), que fins al moment es situava només fins als 24 anys d'edat i arribava fins als 29 anys d'edat amb només alguns casos excepcionals.
 
Tot i que la seva aplicació no és immediata es tracta d'una molt bona notícia reclamada àmpliament des de l'àmbit de les polítiques de joventut,  donada la necessitat de fer coinicidir l'edat del Programa GJ amb el que marca la Llei 33/2010, de l'1 d'octubre de polítiques de joventut de Catalunya, que estableix l'edat de les persones joves entre els 16 i els 29 anys.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que pretén facilitar l'accés dels joves menors de 29 anys al mercat de treball. A Espanya s'emmarca en l'estratègia d'emprenedoria jove aprovada al febrer de 2013 pel Ministeri de Treball i Seguretat Social. La recomanació sobre la garantia juvenil estableix que els joves puguin rebre una oferta de feina, d'educació o formació després d'haver finalitzat els seus estudis o aquells desempleats.
 
Darrera actualització: 29/07/2015 19:55
IMATGES
AMPLIAR IMATGE